Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför?


Rymd inför.




Det är som om jag tänker större.

falnandet bortom var stjärnedöd.

hur det mörkas och jorden pulserar i allt det uppenbara.

Liten värdsdel

litet land

liten stad

minsta by och

att du går där men

att du ändå inte kommer




hem.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-08 14:47



Bookmark and Share


  Anna*
Berör på ett aldeles särskilt sätt. Tack för att du sätter ord på det som känns inom.
2010-12-08

  Elaine.S VIP
Det finns en dikt i dikten och en himla massa känslor som jag kan känna igen.


"Liten värdsdel

litet land

liten stad

minsta by och

att du går där men

att du ändå inte kommer




hem."
2010-12-08

  Peter Matsa
Gillar inzoomningen i denna ödesmättade text. Mycket bra. Väcker stora känslor och tankar.
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP