Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musan knackade på bussdörren idag och chauffören släppte in henne... ;-)

(dagsfärsk pastisch)




En sjuk brud - nå men, sjung nu då!

Melodi: "En tuff brud i lyxförpackning"


Jag är en sjuk brud
i mjuk förpackning
en sjuk brud i hostfodral
Mitt sinne krymper till en liten skit
och saknar sin dynamit

En jävla nysning
har sänkt poeten
en frysbrud, ej femme fatal
hon har förlorat varje sexigt skal
kan ej längre tas för fal...

Men var sjukdom har ett slut
det sker ju resolut
det tror jag absolut
så vänta blott
tills jag mår gott
då kommer nog en sång
som skrämsels skott

Då får min läsare
åter huka
när fräsaren går igång
då blir Caprice på nytt en säker skytt
//: serverar nåt skarpt och krytt...  ://
serverar nåt icke prytt!






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-08 20:08



Bookmark and Share


  Nanna X
å, så skönt sjukt ironiskt och samtidigt svängigt!

men du, femme fatalen är nog inte helt undangömd. lungsot kan vara nog så sexigt, tänk på Kameliadamen.
2010-12-09

  Måna N. Berger
Hej bruden! :) Den här sången borde annars framföras med hes och sexig röst.. håller stämbanden tror du? Jag kan både se och höra dig när jag läser texten!
2010-12-08

  Carola Zettergren
;) Heja Sånglärkan!!!!
2010-12-08

  sockerspöket
Hahaha så jäkla bra!
Kämpa på emot förkylningen! :)
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP