Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte, skrev jag till din syster. Nu till dig. Inte.Igen.


Hur jag än ser.















Vill men kan inte.



Jag har ju mött de orden förr.

Bara stulen sömn


och andetag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-08 21:05



Bookmark and Share


  Anna*
Stark känsla med få ord! Kan tolkas på flera sätt och det gör den stor!
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP