Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Hallå, man kan lyssna också, i den lilla spelaren till hööger--->


Poet-Potät (lyrics)


Tillåt mej att låta
en sista gång
att säga det där som vi alla vill ha sagt

tillåta att gråta
vara rosenröd och sentimental
klä mej i sirligt vitt och
dansa barfota över gräsmatta

tillåt mej
att vara poet och pretantion
slösa tårar i sorgsen ton


låt mej få hämta potatis
i en lerig hink, medans regnet öser ner
och förtvivlat skrika utan att få ur vattnet ut stövelskaften




jag kommer ändå att komma in igen
koka vatten och stampa mos
och skratta bort
en bra dag

på bästa sätt






Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 375 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-08 21:49



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En dikt full av liv! Jordnära, skön att läsa!
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson