Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Son!

du sa:
jag ska börja med medicinen igen, adhd medicinen alltså!

Vila och hjärtat varmt.

värme!

Och lättnadsgråt.

Sådant stort steg älskade älskade!
Ditt val!




Fri vers av Yrre VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-08 22:17



Bookmark and Share


  yta
Hela texten andas lättnad. Jag kan riktigt känna den där känslan när en stor sten faller från hjärtat.
2010-12-09

  aol
verkligen så berörande mitt i hjärtat
2010-12-08

  Anna*
Varmt och rörande om sonens viktiga beslut! Så skönt!
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP