Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barockt.

Lämna mig en doft om natten
viol i månens sken
viska sedan ömt om skratten
kindens hy så len.

Lämna vindens mjuka svala
att linda rodnad hud
ty hjärtat dyra bleka dvala
kan endast helas av en gud.

O´ Amors vita vingar lyfta
doket från mitt namn
vi ömma kärleksorden viska
över haven mot löftets hamn

Enslig vandring tafatt tid
här änglar sjunger kör
Av kärlek ger jag nu mitt liv
Ridå och så jag dör.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-10 20:48



Bookmark and Share


  aol
vacker humörhöjande dikt, gillas
2010-12-10

  Sturesdotter
Mjuk som nysnö!
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP