Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högt, det måste vara så.


Ledigt, hur du lutar huvudet mot skrattet.

Jag har aldrig tänkt på hur vindarna fångar upp det, gnistrande och sprakande
mot min hud.

Vandrande längst ryggraden och genom ögonen mina.

För jag bemöter dig.
alltid.

Det fanns sagor om hur vi lämnade.

Hur vi missade stråken och läste väderstrecken åt fel håll och jag
vet att man talade om brytpunkterna och hur
de en efter en föll för sanningen.

Hur vi hållit år efter år det ringa nära.

Och glädjen, älskade, glädjen.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-11 18:45



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Denna berör på djupet. Så fin. Bokmärker. =)
2010-12-15

  Elaine.S VIP
Så mycket närhet, så mycket kunskap om dagar som gått, en verkligen levande dedikation. En vis titel.
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP