Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städ (gjut)



Eldarna du sa att eldarna aldrig brann för förening och jag vet att jag stod tyst och hummade jakande fast jag aldrig
aldrig tänkt att det kunde vara så jag
ville se eldarna slicka våra kroppar och etsa dem samman som glödande järn men jag antar

jag måste vänja mig vid att du slagit dig lös

Ett ensamt svärd på vandring.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-11 22:28



Bookmark and Share


  ©Anniz
En stark text som lindrar min panikattack!
Tack så väldigt mycket vännen ♥
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP