Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålande jul The little drummer boy



Han slog och slog

den lilla trumslagaren

med sina små små händer.

Trummande med livet som insats
för allt han tror på för


Själva livet skull

Här skulle jag kunna rimma sarkastiskt som typ

att han föll död omkull men jag gör det inte.

Just för tron till eller på

livet självt.

Borde vi alla trumma kanske för att
höra hjärtslagen

Ett och ett i sänder.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-11 22:51



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Starkt och vackert skaldat. =)
2010-12-15

    ej medlem längre
sången är en av de allra finaste i mitt tycke och dina ord passa så bra! Tack!
2010-12-12

  ©Anniz
Bra gjort!!

2010-12-11

  MeAmmie VIP
Snirklande ord i en dans som är livet självt!
Både vackert och vemodigt på en gång!
Eftertänksamt med efterlämnande frågeställning!
Gillas!!!
Fridens/Ammie
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP