Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt.



Jag vet att under taket ryms rummen ännu större

och där jag går till vila, i min säng
finner drömmarna vägarna ut men jag
andas platt mot.

Det måste vara så i verklighetsvärlden.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-11 23:24



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart skrivet. =)
2010-12-15

  Elaine.S VIP
En insikt som känns igen.
2010-12-12

  aol
sant bra skaldat
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP