Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bilden från gården




strövtåg i snöstorm - II



det snöar

balkongens räcken
växer i kapp med
pudersnöfallet

det snöar

domherre med fru
tar för sig
ur fågelhuset




Bunden vers (Haiku) av Monika A Mirsch VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-12 17:19



Bookmark and Share


    Annika J
En skickligt komponerad dikt som är lätt att visualisera !
2010-12-15

    ej medlem längre
Det är fint med domherrar. De lyser upp i den vita snön. Fin vinterbild målad i ord, med tillika fin bild!


/Ann
2010-12-13

  aol
vacker bild och text
2010-12-12

  Fredrik P. VIP
fin vintertext och bild,
liknande på svenska
östkusten i år.
2010-12-12

  Eva Helene VIP
Fint, väntar på "mitt" domherrepar!
2010-12-12

  Ingela Svenson VIP
vacker bild, både i text och den bifogade bilden!
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP