Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskelistan som kom bort

 

 

försöker skriva en önskelista men tvekar

listan kan bli lång 

de säger

sätt ord på dina drömmar och drömmarna slår in

 

det är den där rädslan som dök upp någonstans på vägen

så nu viskar jag bara tyst i min ensamhet

och livet känns torftigt och tomt

 

för varför skulle jag ha tro och hopp och kärlek

 

vem är jag att tro

 

vem är jag att hoppas

 

 

övermod

 

 

har inte modet att önska längre

 

det har varit för många vändningar 

och blad har vänts på blad

 

så vem är jag att önska när drömmarna syns avlägsna 

som ruiner av ett slott

 

de säger be och dig skall givas men jag viskar bara tyst

rädd för att höras

tårarna har krävt sitt

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-14 00:29



Bookmark and Share


  mjuk
Sänder en *kraamm*!!
2010-12-15

  Gunsan
man vill bara ropa:ge inte upp, ge bara inte upp
bra skildring av hopplöshet
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan