Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valpar Senryo




Nattlig promenad

norrskensmånebelysta

frusna valpskitar




Bunden vers (Annat versmått) av Yrre VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-14 09:34



Bookmark and Share


  aol
sant fint skriftat
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP