Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte lätt att visa(s) medkänsla i dessa stumkalla dagar...




Kvällens caprism (7)




nog är det förbannat synd

att smärta sällan syns lika mycket

som den känns



oavsett art








Övriga genrer (Aforism) av Caprice! VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-14 19:39



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
det är sant.
det borde upplysas. bra aforism.
2010-12-14

  Måna N. Berger
Jo, det är svårt att förklara hur ont det gör, varje smärta är individuell och värst för den som plågas av den. Och den som alltid är smärtfri, vad kan den veta och förstå?
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP