Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem årstider.

Det är så där ordlöst, som när
ögonen fastnar någonstans långt bort
och kroppen minns andetagen.
Fingrar som vilar stilla i handflata och sinnets
vindlingar bävar.

Dagar som stannar och dagar som går.

Benådade.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-12-15 11:01



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart mjuka vackra bilder skapar du här.
2011-01-13

  F.
Befogad applåd!
2011-01-11

  aol
så vackert så bra du kan skrifta,
2010-12-18

  peter markurth
gillar
2010-12-16

  Anna*
Helt underbar! Sätter igång massor av tankar och känslor. Då är den värd stående ovationer. Applåderar vilt
2010-12-16

  yta
Så vacker
2010-12-16

  Anders Perols
Kärnfull i sin korthet. Gillar!
2010-12-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mmmm. Så fin. =)
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP