Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa dagen!

Tusen novor måste ha exploderat i natt
i mig för jag vakna så full i skratt

Jag är så förbannat lycklig i dag!

Och yrsnön den virvlar full av strunt
Man måste bara dansa runt

Jag är så förbannat lycklig i dag!

Livet, jag håller som döttrarna två
trodde aldrig min längtan till vägen skulle nå

Jag är så förbannat lycklig i dag!

Kvällen kommer med klass varning ett
jag förstår för livet är det bästa jag sett

Jag är så förbannat lycklig i dag!




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-16 20:11



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sprittande glädje och bubblande lycka och kärlek i varje rad. =) Härlig att läsa. =)
2010-12-17

  ULJO
En glädje som smittar av sig.
2010-12-17

  Carola Bouvin
Härliga är de dagar då man riktigt känner livet i sig, fint att du delar med dig av din lycka här.
2010-12-16

    ej medlem längre
Sprudlande glädje!
2010-12-16

  Niclas Petersson VIP
Det går inte att låta bli att tycka om den här...
Gillar.
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP