Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsevägar.



Ögonen och rösten.

Ibland långt i från och andra stunder förtvivlat

nära.

Önskningar.

Beredskap och sedan

det där som man vet kommer.

Vanor kan vara en förbannelse.

Mina, inte dina.

Jag vet ju.

Vilsevägar kan vara långa.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-17 20:14



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt skaldat. =)
2010-12-20

    Max Poisé
Helt klart. Tanken flöt rätt in i venerna!
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP