Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykort



















Oroa inte livet


det vilar så stillsamt.


Ha din hand begrundande,
vilande över höft

ha dina läppar om knogen
som en sakta bön

ha ögonen dina
kring axeln av själva jorden


jag stannar däri.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-17 23:33



Bookmark and Share


  cykelstyre
gillar mycket! fint!
2011-02-17

  Anders Perols
Oerhört finstämt och välformulerat.
2011-01-31

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så andlöst vackert och betagande. =)
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP