Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind.



Bistra som isen, orden
djupfallande

Uppresta ögon

och stannanden

jag blir så när du talar strunt.



(sårandet vilar i hjärtat vet du)




Fri vers av Yrre VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-17 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP