Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan




Du vet att jag har sett allt förut.

fotspåren har blivit en stig nu och jag
vet vart den leder.

Nej, jag går inte längre.

För min del stannar det här.

Jag bara hoppas att rötterna är mogna nu, att

du stannar och växer.

Även små träd behöver stillnad

för att överleva.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-18 21:21



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bara så underbar. =) För tanken till att släppa barnet fri mot egna mål och färder men att ändå finnas i bakgrunden. =)
2010-12-20

  Elaine.S VIP
Att inte gå längre kan vara ett svårt beslut, man har gett vad man kan och ens önskan rymmer mer än vad man beskriva...
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP