Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid


Hur snön lägger sig som

om dess vithet vore en
annalkande

påminnelse om alla dessa

tankar











utan dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-18 22:31



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackra rader. =)
2010-12-20

  TT
..något drömskt över denna...jag gillar den...!!!
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP