Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina oskyldiga ögon

Jag gömmer mig bakom dina ögon

jag vet att de kan skydda mig

för de ser så oskyldiga ut




Fri vers av Missi VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-12-05 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon