Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bloss.




Behåll handens flata utåt.
Fånga dessa flimrande stjärnor som
dalar ner i från det mörka.

Små små tindror att lägga till hjärtat
de dagar själen blir utan.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-21 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP