Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julefrid!



Ritar livslinjer i imman av
alla skratt och

tar tag i lyckorna
som givits,

begränsningarna till trots
så står vi här i knäcken och tryffeln och de
honungsbräserade revbensspjällen och jag är

alldeles förbannat lycklig!




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-23 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilken skön glädje! *glad*
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP