Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul Önskan



Jag är bara en stilla själ
med levnad dag för dag
julen är bara en stilla tid och
kostsamma andetag

Vem vill ha reklamens
femmiljoners klapp
och rädslorna och tvångets
pengahandikapp

Ja klappen kan väl vara
både fin och vacker och dyr
men i ärlighetens namn
kärlek är vackrast utan garnityr

En enkel puss på kinden
teckning från ett barn
är bästa bästa klappen
under min gran

Ty jag är inte rik och
jag vill inte ha det så
Nej julen i det enkla hemmet
är av kärlek fyllt ändå.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-23 20:41



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Underbara sanna ord, det är känslan bakom som räknas, GOD JUL på dig och din familj!
2010-12-24

  Elaine.S VIP
En ödmjuk önskan
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP