Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

njet, ingen dikt denna gång, bara en nästan helt orimmad julhälsning




God Jul, goa vänner!


Är fortfarande medtagen (nedtagen också...) efter alla hostveckor. Orkar därför inte kontakta alla mina fina vänner här personligen, så jag tar återigen denna genväg. Önskar hett att nästa år blir mycket bättre än detta!

Må nu synnerligen väl men ät er inte helt ihjäl! Vi hörs när Musan knackar på igen - när det sker vet ingen, inte ens hon själv. ;-)

Varma julkramar!

/Karin








Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-24 12:36



Bookmark and Share


  erkki
God Jul själv, tebax liasöm
Stortån mi ä ganska öm
Dä ä heller inte kul
stör dock ej vår fina jul

Värre dock med far och flyg
ett sånt ynkligt resetyg!
Pröva så mä vanligt tåg
Eländigt, ja bare båg

Räknat ut tar fyra dagar
springa genom skog och hagar
inget för en kontorist
väntan är så lång och trist
2010-12-24

  aol
god jul vännen
2010-12-24

  Nanna X
God jul du också. Och hoppas innerligt att du slipper hosta så mycket nästa år!

Kram,

Eva-Kristina
2010-12-24

  Maria Thunholm
Joyeuses fêtes !

Je te souhaite de très bonnes fêtes de Noël !
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP