Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juldag.



Livge brinnträden

jag fryser lite och vill
godkramas här

tillsamman med dig och se kylan
vika.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-25 16:38



Bookmark and Share


  aol
oj känner din värme, kraam vännen,
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP