Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellandagstankar.

Det fanns så många jular där
klapparna kom annorlunda och
kvällen var fylld av sådant julemörker
som svärtar och det

fanns dagar då solar bara lyste där tanken vandrade.

Men det är länge sedan nu.

I dagarna var julen röd av kärlek
och grön av växande välbehag.
Den var blå som lugnet själv.

Och lysande. Gula stjärnebloss vandrade i ögon.

Brinnande lever julen nu.
Det svarta har kvällningen gungat bort till vilsam natt.

Tack.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-28 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP