Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ena-Lisas andra visa.



Inne i hallonträdet sitter
en hummeltoffla

på vilogrenen så grön



Ute på vindilsängen
fladdrar en högervinge och

En vänstervinge så skön



Hon har en hopprepsrunda
med fotfestfolket

och fyrklövspärlor som lön



Du har ett armband
ett armlångt samband

och midsommarfrön.









Bunden vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-29 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson