Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter julfirande i ner mot minus 32 grader i Åretrakten hos barn och barnbarn repriserar jag denna limerick om ett då 5-årigt barnbarn som redan då formligen lyste av självförtroende.


5-årigt självförtroende

En stor brunbjörn vid Åre kapell
var ute och lufsa en kväll
när den mötte barnbarnet Gustav
som gick med en tuff stav
och sa: - Var inte rädd björn, jag är snäll!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-30 12:16



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tro på sig själv
är bästa mått
man kan få för
denna Gustav
skall det nog
alltid gott gå!
2011-01-03

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Fint...! :)
2010-12-31

  irenecbcn
underbart.1 Love
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick