Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis gubben min!

En dag för långe sedan
innan sagan börjat gry
En yngling vid ett pokerbord
gav mig huvudbry.

En själ ur hans ögon
gav mig snabba kast
och de blickarna de tog
en sekund så var jag fast.

17 år senare fyller du förtiosex
och fortfarande vet du hur
att förvandla den mörkaste dag
från moll till dur.


Älskade, pappa,
svär son och bror
nu är du inte bara till åldern
växande dig stor.

Nej i mitt hjärta finns du
för livet evigt kära
dag för dag vi har varann
i livet, nära.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-30 17:40



Bookmark and Share


  Christine Sabel
underbar kärlek, d e t är rikedom!
2010-12-30

  LenaJohansson VIP
gulligt
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP