Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Nytt År!!!!

Jag har ingen klocka
som ringer stort och starkt
inga årliga fantasier
att teckna på mitt ark

jag har bara en önskan
Så väldigt stor ändå
att alla vila ska finna
och fridens år ska få.

Att kinden ska få smekas
av öm kärlekshand
att målen ska få vila
innan de når sin strand.

Att tvånget och armodet
vill hinna till sitt slut
att glädjeskratten ska
det gamla året ringa ut.

Vi höjer vårat glas
sträcker vida kring
livet är ett av de
dyrbara välsignade ting.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-31 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Peace!
Woman
of
Life

:-)
2010-12-31

  Carola Bouvin
Så fint, Gott nytt år vännen.
2010-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Ja, utan livet vore vi inte mycket...

Gott nytt år, Yrre.
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP