Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2010



Så har ballongen stigit och alla barn är hemma, en full hem med taxi från stan men ändå, hemma,
Gästerna har fart hem.
och jag är lycklig. lite rädd för att jag är det
detta sista andetaget av året som är att vara så lycklig

Men jag kan inte säga annat än tack.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-31 22:17



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Gillar att läsa om dina tankar där den sista raden träffar mitt inre ordentligt...vackert vännen:-))
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP