Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skapa



trumvirvel
ekar i ett förflutet
som förflöt utan att
drunkna men
i en blick

kan allt utan
ytspänning
rinna rakt ner

och droppens
duns bland
mängder
av










Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 483 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-04 22:55



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här tyckte jag mycket om.
2011-01-05

  Daniel_78 VIP
det är en bra rubrik till denna.

det knastrar till som ett flimmer i hjärnan.
2011-01-04

  Göran P Rödholm
Underbar final i dikten. Helt i min smak.
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson