Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrevs den 22/3 Min smärta blev till lycka.

Jag var alldeles ensam och tom
inom mig fanns sorg och smärta.
Mitt inre mådde inte så bra,
mitt hjärta slog ganska sakta.
Ibland så trodde jag att jag skulle dö,
på grund av alla smärta.
På grund av alla tårar som rann ner
för mina ömma kinder varje dag.

Men det kom en dag då allting förändrades
mitt inre blev annorlunda.
Min smärta och sorg blev till lycka
Mitt hjärta började att slå några extra slag,
ibland kanske för många.

Jag log.Jag svävade på moln
Jag var kär.Jag var inte ensam längre




Fri vers av Manal
Läst 456 gånger
Publicerad 2004-07-12 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal