Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot




det blå, sticksiga

och det randiga bomullssläta

mot rostbrunt och knottrigt




det finns sådant
som aldrig
får glömmas mot


en kind.






Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-08 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson