Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag fyller han 64
den ende idol jag någonsin behövt
i kärlek till david bowie...

 




grattis på födelsedagen


du är diafragma, prostata och allt som en kvinna kan behöva i livet
du är tält, stegräknare och en millimeter från himlen

välv dig över
skydda mig
lägg ditt tabernakel över vägen
bliv den som skenar i min cirkus som skelett, armbågar och rock´n roll

du är
och förblir

all tid




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 1567 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-08 19:41



Bookmark and Share


  Anna*
Fin hyllningsdikt med det signum som är DU!
2011-01-10

  © anakreon VIP
Hear! Hear!
Calle
2011-01-10

  Peter Olausson VIP
bowie är bra, du är bra. Ni måste vara ett fantastiskt par!
2011-01-09

  Nina Ahlzén
han är ett geni, smälter fint mot gommen. Fångade honom lite på Bengans när han signerade skivor. Läcker som självaste satan.
2011-01-09

  Lena Krantz VIP
Vissa föds genialiska

vi andra får titta på i häpnad
2011-01-08

  Per Teofilusson
Ja, han är bra. Bättre än sitt utseende lovar, mer rock&roll än så.
2011-01-08

  lyckeli
david är min.
min.


och enbart min.
du kan få låna.
schysstaste hyllning.
2011-01-08

  Catharina Edin VIP
älskar Bowie sedan -73. Åkte hundrafemtio mil för att se honom i Göteborg -82(?) - var du också där då?
2011-01-08

  Deva
genial födelsedagsdikt! Inte dåligt att vara en millimeter från himlen;-))
2011-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Ett geni. En av de största genom tiderna.
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP