Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet du, det är varmt i sahara


det var som om jag ville sticka ut dina ögon med nagelsaxen
fylla din mun med armerad betong
och dra ut dina naglar med en rostig tång

men jag besinnade mig
och strök mig på insidan av låret
med det heta strykjärnet




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-11 15:41



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Å jäklar! Det gjorde ont! Men kul läsning som fan!
2011-01-12

  Lena Krantz VIP
Istället för att skära sig....eller cutta sig som mina barn skulle säga.

Isch...
2011-01-11

  Nina Ahlzén
Å shitBritt-så stänger vi in smärtan tills det exploderar. Du är i stimmet nu. Snygg som få.
2011-01-11

  Maria Natasja
Och du är sååå bra!!:)))
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP