Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om när ens kärlek försvinner....


Borta

Nu har du varit borta
ett par dagar

Men det skänns att du
har varit borta i evigheter..
Jo det skänns så

Du är borta
Borta ifrån mig
Borta ifrån dina vänner
Borta ifrån din familj
Borta ifrån Jorden
Borta ifrån solen
månen,stjärnorna

Visst är du borta.men Inte
ifrån mitt hjärta,tankar
eller känslor
Du kommer aldrig att försvinna
ifrån mitt Inre,Aldrig
Jag lovar...

Mitt Inre
det säger mig att jag saknar dig
oerhört mycket,det går inte att beskriva det med ord
jag saknar dig så att det gör Ont
Ont i hjärtat,själen och kroppen
Kan man ha så ont?
Eller är det något fel på mig?
Men de säger att kärlek gör ont,
men så Ont??

Kan man inte bota det med något?
Med en tablett eller kanske en
resa genom tiden,då man inte får
reda på vad kärlek är?
Men självklart går INTE det
Kärlek går INTE att bota..
Kärlek är en sjukdom!!




Fri vers av Manal
Läst 335 gånger
Publicerad 2004-07-12 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal