Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Warhammer

Jag kan finna sådan ro
i att måla små små människor
fantasimonster med tusen namn
att stå obesegrade
på min tumnagel

Mina tankar blir stilla
av att regissera
det utan adress
liknelsen av en dröm
i plast och gjutet tenn

Jag blir så lugn
av att byta en lögn
mot en annan
till den som aldrig antytt
om att vara sann




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 468 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-17 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno