Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ska drömma mig bort,till en annan värld


I en annan värld


Jag ligger i min säng
jag går upp
Öppnar mitt fönster,andas
in den friska luften
Den friska luften är go
jag öppnar mina ögon
NEJ,jag är tillbaka
tillbaka till verkligheten
Allt det onda och det omöjliga
Här finns INTE min älskade
Nej inte här
Utan i en annan Värld

Jag lägger mig igen
nu ska jag tillbaka till den
andre världen
Där ingenting är omöjligt,
jag ska träffa honom!




Fri vers av Manal
Läst 246 gånger
Publicerad 2004-07-13 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal