Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den bästa kvinnan!


Mamma

 

 

Hjärtat mitt

du ska bara veta

vad du betyder för mig.

 

Jag vet hjärtat mitt

att jag skriker & gapar

men förlåt.

 

Förlåt mamma

men det händer oss alla

att vi ibland mår dåligt.

 

Mamma min lilla pärla

du är den som ger mig liv

utan dig vad vore jag?




Fri vers av Manal
Läst 513 gånger
Publicerad 2005-12-09 01:06



Bookmark and Share


  Britt Gustavsson VIP
Där satte du den. Du skriver på ett sätt som tilltalar mig. På något sätt känner jag även musik i dina dikter. Det finns bara ett ord för den här: Underbar.
Kram Elina
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal