Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isrista.



Hur högt stiger tanken när
det kalla famlar efter den som efter
en bris med hopp

-innan den går under.

fallandet i sig behöver ju inte vara kallt, bara mötet
dem emellan.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-18 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP