Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djur är också människor...

 




på drift


en gång såg jag en tapir på shellmacken
den tankade sin bil och körde sedan iväg

jag tänkte inte så mycket på det just då
men nu har jag kommit på det konstiga i historien
är det inte så att tapirer bor i djungeln

vad gjorde den då här i sverige




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-18 21:54



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Den kom förmodligen från "fablernas värld" där kan ju djuren tala.
och förmodligen vara som oss andra tokstollar. "även en tapir kan ju behöva tanka nångång :)))
2011-01-19

  Catharina Edin VIP
Jag tror den visste, att just detta diktjag skulle se den där, och sedan dela med sig till oss som törstar efter fabler - tack!
2011-01-19

  Ingela Svenson VIP
JA men ååå, detta piggade upp denna dystra afton! Så koool!
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP