Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taraxacum vulgare













lutad liten panna
mot porslinets svalka
, när han blir stor ska han döda
de stora, och Erik
han ska döda Erik då


den dagen han blir stor



han har rester av en skorpa
på sitt ena smalben
resten åt han upp
på toaletten
när de andra
rörde vid varandras dag därute



han önskar han visste numret
på bussen till någons morfar



















Fri vers av lyckeli
Läst 439 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-01-19 15:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket vacker poesi
2011-01-20

  Ola Rydberg
Oj här vart det tänkvärt
gillade parti 3 lite extra
och det
sorgliga slutet
2011-01-19

  Pah
aj. denna behöver inte förklaras. bara ses. det är poesi när det är poesi, tycker jag. bilder som lämnar en stum med en känsla. kanske går den att otydliggöra ännu mer. men jag gillar balansen ändå. kärlek börjar i vattnet. slickar roten och färdas ut i varje gren.
2011-01-19

    purplepea
ojjj
2011-01-19

    ej medlem längre
strupihopsnörpande.
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli