Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandslott



Möjligheters förgänglighet bygger sandslott på min bakgård

Det finns små barn som gärna sparkar sönder dem


Jag skriker åt dem att inte göra så




Fegt från mitt fönster




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-23 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75