Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordet,så vackert!


Älskar

Ordet är så fint
men betyder så
olika för alla..
Älskar är ett ord
som borde användas
Ofta
Att älska en person
gör så otroligt ont,
hjärtat bankar
och tårar rinner
Att Älska någon,kan vara
otroligt Vackert
men också en
Mardröm för andra!




Fri vers av Manal
Läst 422 gånger
Publicerad 2004-07-13 14:08



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
detta...det är så sant...tack!!!
2004-07-13

  Rider_on_the_Storm
vackert skriver, tyvärr måste jag väl vara en av dem som har det som en mardröm...
2004-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal