Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven någon gång på 80-talet, inspirerad av en släktings ord om hur mycket svårare det är att hålla kvar sand i en knuten hand än i en öppen.


Livets balansgång

Så svårt att skilja

på att vara
och att göra

att leva
och att bli

Så lätt att i rädsla
knyta handen hårdare, hårdare

Livet rinner mellan fingrarna

Korn för korn
Sekund för sekund




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 405 gånger
Publicerad 2011-01-28 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)