Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://kunskapskanalen.se/program/44578/vart-verkliga-sjatte-sinne


proprioception

det mest svårupptäckta
är inte det som är ständigt undflyende
det som sällan manifesterar sig
det som endast få någonsin får uppleva

nej, det mest svårupptäckta
är det som är ständigt närvarande
det du växte in i medan ditt medvetande väcktes
det som är oskiljbart från din verklighetsuppfattning




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 254 gånger
Publicerad 2020-11-13 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)