Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kan jag säga? Se filmen Arrival


Hannah

Den bultande närvaron
som spränger all gränser,
som omfamnar min hela existens

Den är inte språk
den är inte toner
men den är värme som genomsyrar allt

Den är inte ånger,
inte oro
men samtidigt både glädje och sorg

Serverad i tunna skivor
liknar den kärlek,
andas den den empati

Den är inte framtid,
den är inte det förflutna
för tiden suddas ut i dess närhet

Ändå är den livet,
ändå bär den livets essens
när jag låter den helt omsluta mig




Fri vers av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-09 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)